InControls är ett helägt Gotländskt företag som startade 2008 och har sen dess drivit verksamhet inom fastighetsautomation i egen regi. Vi är partners med Siemens, SAIA och BasTec vilket innebär att det är dessa fabrikat vi i första hand använder men vi är inte främmande för att i speciella tillfällen utnyttja andra fabrikat.

Hos Siemens som är världens största företag inom fastighetsautomation och som ger oss en trygget med sina produkter och support har flera av oss jobbat under många år.

SAIA är eteblerat fabrikat på marknade som vi fått goda erferenheter av och som vi nu även har gedigen kompentens på.

BAS2 är ett styrsystem speciellt framtaget för fastigheter där fokus ligger på lättillgänglighet, flexibilitet, användarvänlighet och ekonomi. BAS2 bygger på att all systemintelligens finns lokalt i styrsystemet och ger fastighetsägaren full kontroll i alla situationer, från konfiguration till underhåll och service. BAS2 är ett svenskt koncept som utvecklas och marknadsförs av Bastec AB.

Vi har sammanlagt c:a 75 år av styr och regler erfarenhet och ytterligare några år inom el och automation. Vi har även jobbat med Landis & Gyr och Staefa system innan dessa blev Siemens. Andra fabrikat som vi samarbetar med är Regin, Thermokon/Danelko, KTC och en del PLC system.

 


InControls

Österbygatan 4
621 41 Visby

Org. NR

556768-3684

Telefon

0498-249870 

Mail

info@incontrols.se